Приветствую Вас, Гость
Главная » 2013 » Январь » 31 » Народна економіка. Чим відрізняється "Фіз Особа" від "Людина"
12:45
Народна економіка. Чим відрізняється "Фіз Особа" від "Людина"

Можливо тут доречним буде згадати історичний приклад, як створювалось государство Ізраіль.
Євреям всього світу був дан кліч (по їхнім каналам звязку): скупати землю в Палестині. У 1948 році вони заявляються в ООН і кажуть: "От є територія під назвою Палестина, там ніякого государства не має, а в нас є власність на землю такої-то площею. То ми будемо створювати там своє государство Ізраіль". Доречі 80 % землі скупив Ротшильд. І стали палестинці на своїй землі ким? БІЖЕНЦЯМИ. Не доводилось бачить документальні кадри, як євреї бульдозирами зносили помешкання палестинців, зачищуючи територію.
Такий самий сценарій готувався для України. Є територія підназвою Україна, ніякого государства там немає. Доречі, ця національна держава, з якою ви себе асоціюєте, і досі не де не зареєстрована.
Зареєстрована тільки Республіка Суверенного Народу України і Государство ТСНУ відповідно до вимог міжнародного права в КВЕД 99.00.0. І якби Государ не наділив  президента Януковича певними повноваженнями, ніхто б його за кордоном не приймав. А Государ наділив тому, що перш ніж підти на  інагурацію у ВР Янукович пройшов інавгурацію у Софійському соборі перед Богом.
Так от (сценарій): є територія під назвою Україна. Там ніякого государства немає, тобто у одведений на то термін ніхто не прийшов і государство не зареєсрував. Все робилось тихенько: приймались якісь закони, люди ходили, як сонні, заклопотані у своїх проблемих, які їм штучно створювались, навязуючи фальшиві цінності, можливо і бачили, що відбувається щось не так як треба, але розбиратись у причинах не хотіли, не могли (ліньки, складно). А тут ще й пустили земельку з молотка: хто скупляв би, українці ? Закінчились всі перехідні положення і на територію Україна висадився "дисант" . Ідуть по нашій землі, бачуть люди: "Эй, человекообразные, ви хто?"- спрашивают. А им отвечают: "Ми люди, українці". "Да, а покажыте документ, где это написано," Им показывают паспорт-картку особы-мигранта. "А где здесь написано, что ты человек, что ты украинец?"- спрашивают. Смотрят люди в свои документы и действительно: нет там записи что он человек, что он украинец!!!
"А земля это чья?" продолжают "десантники". "Моя", - говорят "украинцы". "А у тебя и документ есть, что он твоя?" "Да есть", - и достает свой "Державний акт на право власності".
Читають прибульці: "Чий акт - державний, так причом тут ти, человекообразний? Акт про що? "про право власності" так про власність чи про право?".
Розуміїте цю гру слів? Але саме таку форму хтось склав і затвердив. І затвержувалась вона, ні навязувалась саме з Америки. 
Зачем понадобилось унитарной Державе Украина подписывать Меморандум с правительством США о праве на приватизацию земельных участков физическими лицами, почему приняли Закон о Миграционной службе и перевели физлиц в статус мигрантов?

В следующем посте поговорим про власність.

Просмотров: 516 | Добавил: Pavelvi | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: